GAMA ALPRO
Barista SOYA
Barista Almond
CAFFE ALMOND
CaFfE CARAMEL-SOYA
Barista oat
Combinația perfectă. Cafeaua ta preferată, sorbită printr-un strat de spumă preparată cu Alpro Barista. Indiferent de felul în care-ți place să bei cafeaua - cu caimac sau fără, călduță, fierbinte sau cu gheață - Alpro, cu gustul lui delicat și un conținut redus de zaharuri, pune în valoare toată aroma boabelor de cafea. Folosim soia ce provine din agricultura responsabilă, păstrând neatinsă bogăția pădurilor tropicale. GOOD FOR YOU*. Avem o veste bună și pentru iubitorii de ceai. Puneți apa la încălzit, merge la fix cu o ceașcă de ceai!
*Proteinele contribuie la menținerea și creșterea masei musculare. Consumă ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață activ.
descopera toată
gama de produse
Pornește aparatul de cafea și pregătește-te să te răsfeți în stil mare. Imaginează-ți cafeaua ta preferată peste care așterni un strat generos de spumă preparată cu Alpro Barista cu migdale. Indiferent de felul în care-ți place să bei cafeaua - cu caimac sau simplă, fierbinte sau cu gheață - Alpro îi adaugă o aromă delicată de migdale și are un conținut redus de zaharuri. Rezultatul e o cafea de mare clasă. GOOD FOR YOU*
*Conține calciu necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos. Consumă ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață activ.
descopera toată
gama de produse
Preparată, combinată și proporționată perfect. Alpro Caffè cu migdale pune împreună aroma cafelei braziliene de origine cu gustul delicat al migdalelor puțin trecute prin cuptor. Nu mai e nevoie să mergi la cafenea. Poți să te bucuri de un deliciu rafinat pe bază de plante chiar la tine acasă și să pretinzi că tu l-ai preparat. Știm să ținem un secret.
descopera toată
gama de produse
Preparată, combinată și proporționată perfect. Alpro Caffè cu soia și caramel pune împreună aroma cafelei etiopiene de origine, gustul delicat ca mătasea al boabelor de soia și dulceața subtilă a caramelului. Nu mai e nevoie să mergi la cafenea, te poți bucura de un deliciu rafinat pe bază de plante în confortul propriei tale case. Plus că acasă ai o conexiune wi-fi mai bună. GOOD FOR YOU!
*Proteinele contribuie la menținerea și creșterea masei musculare. Consumă ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață activ.
descopera toată
gama de produse
Ovăzul nostru cultivat în Europa este pur și simplu îndrăgostit de cafelele bune. Așa că indiferent de felul în care-ți place să bei cafeaua - cu caimac sau simplă, fierbinte sau cu gheață - gustul delicat de ovăz adus de Alpro pune în valoare toată aroma boabelor de cafea. Conține doar zaharuri prezente în mod natural. Marea întrebare este: poți crea un desen spectaculos în ceașca de cafea? Bineînțeles că da. GOOD FOR YOU*
*Conține vitamina B12 ce contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. Consumă ca parte a unei diete variate, echilibrate și a unui stil de viață activ.
descopera toată
gama de produse